Je pasgeboren baby, je kunt je ogen er niet van af houden en je bent helemaal dol op die kleine voetjes, handjes en al dat andere wat jouw baby zo bijzonder maakt.
Lekker thuis, zonder poespas. Mooie foto’s van jouw prachtige baby.
Een fijne herinnering aan deze bijzondere en korte tijd.


Hoe werkt dat, een New Born Lifestyle Fotoshoot?

De naam Lifestyle betekent dat we fotograferen zoals de situaite nu is. Ik kijk natuurlijk goed naar het licht en soms gebruiken we een aantal accessoires. Het belangrijkste is dat we jullie baby vastleggen zoals hij of zij is, zonder teveel afleiding. Zo kijk je over tientallen jaren terug op foto’s zoals het toen echt was. Met dat babypakje wat je al weken had klaarliggen en met een broertje of zusje dat door het dolle heen was van alle verandering in huis.
Ik maak het liefst foto’s op de ouderslaapkamer, maar mocht deze niet geschikt zijn, dan kijken we natuurlijk naar andere mogelijkheden in huis. New Born Lifestyle fotografie doen we in de eerste weken na de geboorte van jullie kindje. Voor geposeerde New Born fotografie zijn kindjes vaak niet ouder dan 14 dagen. Kindjes blijven dan nog in hun foetus houding liggen en slapen lekker door. Na een paar weken zijn ze vaker wakker en ook dit levert weer mooie plaatjes op. Voor mij maakt het dus niet uit wanneer je precies foto’s wilt laten maken. Ook na 6 weken is dit nog prachtig!

Elke baby, elke leeftijd, elke broertje of zusje, elke papa en mama, alles heeft zijn eigenheid en dat is wat ik graag voor je vast wil leggen.