Je zwangerschap is eigenlijk maar een korte periode, ook al voelt het misschien aan het einde van je zwangerschap wel zwaar worden en wil je nu toch eindelijk je baby wel eens zien! Iedereen beleeft het anders en toch hebben alle zwangere vrouwen één ding gemeen: er groeit een mensje in je buik en dat blijft een bijzondere moment. Deze periode vastleggen is een prachtig cadeau voor jezelf of voor een ander. Misschien is het je eerste kindje, of misschien je derde, het blijft fijn om te kunnen terugkijken op deze bijzondere tijd.


Misschien vindt je het prettig om thuis in je eigen omgeving een aantal foto’s van je buik te maken. Of misschien wil je de natuur in en houd je je buik lekker bedekt. Het is helemaal aan jou. Weet je niet welke kleding je aan zal doen? Ik help je graag. Je moet je er vooral mooi en fijn in voelen, dan straal je zeker! Als je je handen weer op je dikke buik legt en je baby’tje voelt wiebelen in je buik, dan weet ik zeker dat je kunt ontspannen.
Deze periode vastleggen is een prachtig cadeau voor jezelf of voor een ander. Misschien is het je eerste kindje, of misschien je derde, het blijft fijn om te kunnen terugkijken op deze bijzondere tijd.