Mijn naam is Lieke Zuidwijk. Op deze website zie je wat ik het allerliefste doe: het fotograferen van mensen. Jong, oud, zwanger, gezinnen; iedereen heeft zijn eigenheid.

Fotograferen is voor mij de altijd aanwezige interesse voor het vastleggen van bijzondere momenten en het maken van ‘het perfecte plaatje’.  Kenmerkend voor zowel tijdens de shoot als tijdens de nabewerking van de foto’s, zijn mijn zorgvuldigheid en mijn gedrevenheid voor het meest optimale beeld.

Als mijn portfolio je aanspreekt dan hou je van sprekende en frisse foto’s. Dan zit je bij mij goed.

Na verschillende banen en het krijgen van twee prachtige dochters, heb ik meer ruimte genomen om te ontdekken op welke manier ik mijn creatieve en creërende skills kan uiten. Het verkennen van mijn interesse in fotografie was een hele vanzelfsprekende stap. Het volgen van een fotografie-opleiding, veel zelfstudie en heel veel oefenen, het ging allemaal vanzelf. Ik verloor mij in een ware fotografie-flow en ik raak er maar niet op uitgekeken. Ook volg ik regelmatig workshops, om te leren van anderen en inspiratie op te doen voor nieuwe shoots. Zo ontstond Lieke maakt beeld, fotografie en daar ben ik trots op!

Wil je mij volgen via social media? Je kunt mij vinden op Instagram en Facebook.

Tot snel!